Personal Training – Het voedingsschema van week 6

01/02/2019

De eerste maand is alweer voorbij en daarmee heb ik dry january overleefd. In het nieuwe voedingsschema vind je alleen geen wijn terug, want ik wil wel proberen te minderen nu ik zo goed bezig was. Wat je wel in het schema ziet is een heel aantal lekkere snacks en simpele diners om gevarieerd de week door te komen.

Het voedingsschema van week 6

Laten we eerst beginnen met de lekkere snacks, want dat is natuurlijk altijd leuker dan de ‘saaie’ maaltijden. Ik heb een aantal gouwe ouwes uit het archief gehaald. Zo bijvoorbeeld de havermout wafels en de pindakaas-banaan bonbons. Een portie wafels in het voedingsschema betekent 2 wafels van ongeveer 50 gram per stuk. Last but not least wordt de donderdagavond een feestje. In plaats van de griekse yoghurt van Optimel eet ik dan namelijk de karamel cheesecake.

Er is ook een kleine afwisseling in de kwark deze week. Skyr is namelijk in de aanbieding dus dat kwam mij goed uit. ‘s Avonds ga ik voor griekse yoghurt met een flavour shot. Qua lunch staat de avocado eiersalade op het menu en avondeten doe ik met broccoli. Niks bijzonders dus, maar vooral makkelijk en snel. En ja, die hutspot komt kant en klaar uit de vriezer met dank aan mijn moeder.

Fijn weekend!

Personal Training - Het voedingsschema van week 6

Ingredienten voedingsschema week 6

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie├źn