Personal Training – Het voedingsschema van week 9

22/02/2019

Afgelopen week ben ik de hele week ziek geweest dus van gezond en goed eten is weinig terecht gekomen. Maar we proberen het gewoon weer opnieuw met het voedingsschema van week 9. Natuurlijk staat er weer een nieuw recept in, maar ook de golden oldies komen aan bod. Voor ieder wat wils in deze hopelijk zonnige week die gaat komen!

Het voedingsschema van week 9

Goed een nieuwe week en een nieuwe kans dus. En de week begint al goed want zoals je ziet is de dinsdagavond leeg. Wanneer ik uiteten ga zorg ik ervoor dat ik overdag rond de 1000 calorieĆ«n zit en er dus zo’n 600 over houdt. Daarbij probeer ik wel alvast een flink aantal eiwitten binnen te krijgen, zodat ik niet al te veel honger heb en het hele restaurant leeg eet. Ook wel zo handig voor de rekening šŸ˜‰

Naast het etentje word er natuurlijk ook gewoon normaal geleefd. Voor de afwisseling heb ik een aantal ontbijtjes met slanke granola en heb ik een nieuwe muesli met kokos en mango, past prima bij het weer toch? Verder heb ik voor het diner een nieuwe versie van de wrap pizza met pesto en geitenkaas en komt ook het gezonde broodje shoarma deze week aan bod. Last but not least is een nieuw recept dat maandag online komt. Onderstaande ingrediƫnten heb je nodig om deze appel pancakes te maken:

  • 100 gram Skyr naturel
  • 50 gram appel
  • 2 eieren
  • 50 gram appelmoes
  • 60 gram havermout
  • kaneel

Succes met de boodschappen, geniet van de zon en een fijn weekend allemaal weer!

Personal Training - Het voedingsschema van week 9

Ingredienten voedingsschema week 9

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn