Product review; de smoothiebox van GreenTaste

08/11/2020

Afgelopen vrijdag ontving ik een heerlijke box met fruit. Het idee is simpel; een box vol vers fruit direct van de telers om ervoor te zorgen dat je de beste kwaliteit in huis krijgt. Gemak dient de mens, want je hoeft het fruit alleen nog maar zelf te blenden. Deze smoothiebox mocht ik uit proberen dus in deze blog geef ik jullie mijn mening!

Blend it baby

Ik probeer zo vaak mogelijk twee stuks fruit per dag te eten. Samen met een aantal andere producten is dit namelijk de basis voor een gezond voedingspatroon. Toch vind ik dat soms best lastig en dus ben ik op zoek naar verschillende manieren om fruit in mijn voeding te verwerken. In de ochtend is dat vaak gewoon door mijn kwark heen, maar soms is een bowl of een bak nicecream ook een heerlijke afwisseling.

Als onderdeel van mijn zoektoch naar afwisseling mocht ik de smoothiebox van GreenTaste uitproberen. De box wordt op vrijdagavond bezorgd zodat je in het weekend aan de slag kunt met vers fruit. Van de ijsblokjes vorm tot verschillende recepten en zelfs een soort fruit dat ik nog nooit gegeten had, alles zat erbij. Het enige nadeel was dat mijn aardbeienbakje open was gegaan tijdens het bezorgproces. Dit zorgde wel voor een heerlijke geur toen ik mijn box opende, maar helaas waren de aardbeien verspreid over de hele box. Gelukkig had ik zelf nog wat in de koelkast om tot een vol bakje te komen.

Zelf heb ik gisteren de berry bliss smoothie en de tropical taste omgetoverd tot eiwitrijke ontbijtbowls door kwark en eiwitpoeder toe te voegen. So far so good dus! Als je voor woensdag bestelt, heb je de box op vrijdagavond in huis en er zitten elke week andere soorten fruit in je box.

Smoothiebowls uit Smoothiebox

Voedingswaarden Berry Bliss bowl

249 calorieën
36 gram koolhydraten
19.2 gram eiwitten
1 gram vetten
6.1 gram vezels

Voedingswaarden Tropical Taste bowl

225 calorieën
41.5 gram koolhydraten
10.2 gram eiwitten
0.3 gram vetten
4.5 gram vezels
Smoothiebowls uit Smoothiebox

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën