Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 11

09/03/2018

Dus… Ik heb gehoord dat we van het weekend eindelijk weer normale temparaturen krijgen. YASSSS! Om het je extra makkelijk te maken zodat je lekker naar buiten kunt, heb ik hier het voedingsschema van week 11 voor jullie. Alleen even de boodschappen halen en ready šŸ™‚

Het voedingsschema van week 11

Voor aankomende week schud ik twee oudjes uit de mouw. Het leek me namelijk hoogtijd om weer eens gezonde wentelteefjes te maken. Ook verwen ik mezelf deze keer met een chocolaatje op zijn tijd. Kennen jullie de quinoa bonbons nog? Zo niet, dan zijn ze echt een aanrader. Dit was ook een van mijn eerste recepten, dus ik mag wel eens een betere foto produceren zie ik.

Verder verwen ik mezelf met grillworst tijdens de lunch en worden de avondmaaltijden weer wat zomerser. Broccoli, avocado, stoofpeertjes. Maar ook gyros en biefstuk. Ik heb er zin in!

Fijn weekend allemaal šŸ™‚

Het voedingsschema van week 11

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn