Personal Body Plan – Het voedingsschema van week 9

23/02/2018

Jeetje.. het is alweer eind Februari. Mijn verjaardag is alweer voorbij, dus ik heb geen excuses meer om lekkere taartjes te eten. Van het weekend ga ik nog even lekker naar Newcastle, maar vanaf maandag is het weer tijd voor het nieuwe voedingsschema van week 9. Doen jullie lekker gezond mee?

Het voedingsschema van week 9

Deze week staat er niet veel speciaals op het menu, omdat ik maandag pas thuis kom en dan nog snel boodschappen moet doen. Wel ga ik natuurlijk even bakken, zodat ik bij de thee kan genieten van een plak bananencake en ook de protein shakes & repen zijn aanwezig. Verder mag ik deze week lekker veel patatjes uit de airfryer eten, dus ik ben happy. De koolhydraten blijven nog steeds een gevecht, zelfs wanneer ik havermout eet als ontbijt of lunch met brood.

Het ontbijt is niet heel afwisselend, maar de lunches en het avondeten daar in tegen wel. Op het menu vind je onder andere teriyaki biefstuk en de wrap pizza die jullie laatst al tegen zijn gekomen. Ook de rookworst wrap komt deze week nog een keer terug, want deze vond ik zelf een heerlijk succes.

Wat zouden jullie graag in het voedingsschema terug zien? Geef me je wensen en ik ga kijken of ik het in de macro’s kan proppen voor je. Nou lieverds, ik wens jullie allemaal een fijn weekend en een gezonde week toe! šŸ™‚

Het voedingsschema van week 9

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieƫn