Personal Body Plan: voedingsschema van week 15

06/04/2018

Vanwege de nieuwe macro’s heb ik me toch een partij moeten puzzelen… Maar op de valreep heb ik hier het nieuwe voedingsschema van week 15 voor jullie.

Nieuwe macro’s

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik nieuwe macro’s heb gekregen en na de eerste week ben ik best tevreden met het resultaat. Ik heb geen honger, maar ik hoef gelukkig ook niet te overeten en de snack neigingen blijven ook achterwege. Wel eet ik ineens zoals aangekondigd een stuk meer brood dan ik deed in het begin. Ze zeggen dat je hier dik van wordt toch? Bij deze verzeker ik jullie dat ik daar tot nu toe nog niks van gemerkt heb 🙂

We begonnen de week met pasen, maar nu ben ik weer terug naar de gezonde levensstijl. Al heb ik her en der nog wel een overgebleven paaseitje in gepland. Moet kunnen toch?

Het voedingsschema

Deze week geef ik toe aan mijn kokos verslaving door het maken van deze kokos pannenkoekjes en ook de havermout met kokos zijn van de partij. Verder zitten er in de krokante muesli van de plus ook veel koolhydraten, dus ideaal voor door de kwark. Wat fruit en cacao nibs erbij en je hebt een heerlijk ontbijtje.

Maar… het recept dat ik even wil highlighten deze week is de cheeseburger burrito van doormeal. Ik heb hem een beetje aangepast, zodat hij binnen mijn macro’s past, maar ik heb er nu al zin in!

Succes met de boodschappen en fijn weekend allemaal 🙂

Personal Body Plan - Het voedingsschema van week 15

Ingredienten voedingsschema week 15

You Might Also Like

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën